Szabályzat

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazzák Földvári Imre magánszemély mint hirdetési weboldal-üzemeltető (a továbbiakban: üzemeltető) által üzemeltetett csetres.hu weboldal használatára vonatkozó általános feltételeket. 

Az oldal használatával és a hirdetésfeladással, és a hirdetőkkel történő kapcsolatfelvétellel automatikusan elfogadod a szabályzatunk. Amennyiben nem értesz egyet a szabályzattal, tilos az oldalon hirdetést feladni, illetve a hirdetőkkel a kapcsolatot felvenni!
Jelen szabályzat bármikor, előzetes értesítés nélkül is megváltozhat! 

Az oldal tulajdonosa: Földvári Imre
Cím: 6500 Baja, Duna u. 2. III. emelet 10.
E-mail cím: info[kukac]csetres.hu

Az oldalon az apróhirdetések feladása ingyenes. Az üzemeltető nem vállal felelősséget az oldal használatából vagy használhatatlanságából eredő károkért.
Az oldal ingyenes mivolta miatt az üzemeltető nem tartozik kártérítési kötelezettséggel a technikai és egyéb okok miatt elmaradt üzleti bevételért, még igazolható kár esetén sem!
Ha egy hirdetésre megkeresés történik (írnak az oldalon keresztül egy hirdetésre), azt emailben továbbítjuk a hirdetőnek. Ha viszont a levelezőrendszer hibája/túlterheltsége miatt ez a levél nem megy ki, az üzemeltető szintén nem tartozik érte felelősséggel, az elmaradt bevételt nem téríti meg!

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján a Csetres.hu üzemeltetője nem köteles a hirdetések moderálására, tartalmuk ellenőrzésére, vagy szerkesztésére. A hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért minden esetben a hirdetés feladója felel! Amennyiben egy hirdetéssel probléma van, a fenti elérhetőségek valamelyikén felveheti velünk a kapcsolatot. Amennyiben egy hirdetésre panasz érkezik, azt a lehető legrövidebb időn belül kivizsgáljuk, jogos panasz esetén a hirdetést eltávolítjuk.

Az oldalt csak 18 év feletti személy használhatja. Cselekvőképességében korlátozott, vagy cselekvőképtelen személyek nem adhatnak fel hirdetést, nem válaszolhatnak a hirdetésre, és nem is regisztrálhatnak az oldalra.
Az oldalon tilos erotikus tartalmú, pornográf, vagy közízlést sértő hirdetéseket feladni, illetve közzétenni! Képként sem tölthetőek fel ilyen tartalmak!
Az oldalra tilos jogvédett, szerzői védelem alatt álló hirdetéseket, szövegeket, képeket és egyéb tartalmat feltölteni. Minden szerzői jogsértésért az adott hirdetést feladó személy felel.

Az üzemeltető lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználó bármikor szerkeszthesse, vagy törölhesse a hirdetését. Regisztrált felhasználók esetén erre bejelentkezés után a fiókom/hirdetéseim részben van lehetőség. A nem regisztrált hirdetőknek a hirdetés feladását követően a megadott email címre kiküldünk egy emailt, az ebben lévő hivatkozásokra kattintva van lehetőség a hirdetés módosítására vagy törlésére.

Az oldalon tilos mindenféle illegális tevékenység folytatása, törvénybe ütköző termékek (pl. drogok, fegyverek hirdetése, bűncselekményre felbújtás) hirdetése! Alapszabály, hogy amit a hatályos Magyar jogszabályok tiltanak, azt itt is tilos! Ha a jogsértésből bármilyen kár (kártérítési vagy vagy egyéb fizetési kötelezettség) keletkezik, azt a hirdetés feladójának kötelessége megfizetnie. Továbbá a hirdető felelős az üzemeltető felé a hirdetési oldal hibás, és/vagy jogszabályellenes használatából eredő kárainak megtérítéséért.
Az üzemeltető, a hirdető és a felhasználók vitás ügyeik rendezését kötelesek megkísérelni peren kívüli, megegyezéses úton.

Tilos az oldal védelmét "tesztelni", vírusos képeket/állományokat feltölteni, más felhasználó fiókjába engedély nélkül belépni. Ha egy felhasználó kárt okoz a tevékenységével a rendszerben, kötelessége az okozott kárt megtérítenie.

A szolgáltató nem vállal felelősséget, ha egy hirdető hibás terméket tesz közzé, ezért minden esetben a termék eladója felel. A termék hibája esetén az üzemeltető csak a kommunikációban segít, a hirdető köteles a szavatossági igényeket teljesíteni.

Jelen ÁSZF részét képzi az adatvédelmi tájékoztatás, mely az alábbi oldalon olvasható: adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatás

 

Egyéb feltételek:

A hirdetések érvényességi ideje (hosszabbítás nélkül) 90 nap. A 90 napnál régebbi, nem meghosszabbított hirdetések automatikusan törlésre kerülnek. A törölt hirdetések visszaállítására nincs lehetőség.
Az oldalon csak Magyar nyelű hirdetések adhatóak fel, illetve tehetőek közzé. A hirdetések neve és leírása nem tartalmazhat NAGYBETŰS kiemelést (ha észre vesszük, az ilyen hirdetéseket azonnal, és értesítés nélkül töröljük).
Egy hirdetés csak egy kategóriába, egyszer adható fel az oldalon. Ha valaki egy hirdetést többször is felad, és ezt ésszre vesszük, az adott felhasználó összes hirdetését töröljük.
A hirdetések fényképe(i) csak az adott terméket/termékeket tartalmazhatja, nem lehet katalógus kép, vagy más hasonló termékről készített fotó.
Tilos franchise értékesítő hálózatba vagy multi-level marketing (MLM) rendszerbe történő belépést hirdetni.
Ha egy hirdetés túl sok helyesírási hibát/elírást tartalmaz, törölhetjük.
Az üzemeltető bármilyen hirdetést indoklás és értesítés nélkül törölhet, mely megítélése szerint sérti az érdekeit.